header v2

yt iconfb icon

logo

2016. április 7-8.
Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ - az Alapellátás-fejlesztési Modellprogram projektvégrehajtó szervezete - és a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet közös szervezésű, nemzetközi konferenciája.

Előadások - További képek a rendezvényről

2015. október 21-én a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával megvalósuló Alapellátás-fejlesztési Modellprogram és a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Alapellátási Igazgatósága „Jogalkotás és fejlesztés az alapellátás területén” címmel szakmai workshopot szervezett Budapesten. A rendezvény azzal a céllal jött létre, hogy sor kerülhessen a jogalkotással és a fejlesztési irányokkal kapcsolatos szakmai egyeztetésre, a Modellprogram keretein belül szerzett elméleti és gyakorlati tapasztalatok megvitatására valamint az alapellátásban rejlő dolgozói együttműködések lehetőségeinek feltérképezésére.

További képek a rendezvényről

 

2015. június 30., Budapest

A "Szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben” elnevezésű TÁMOP projekt közös konferenciát szervezett a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával megvalósuló Alapellátás-fejlesztési Modellprogrammal. A VI. Egészségesebb egészségügyért szakmai konferencia Népegészségügyi Fókuszú Alapellátás szekciójábanKözel 120 egészségügyi szakember vett részt, ahol a Modellprogram vezetői és dolgozói a gyakorlati tapasztalataikat osztották meg a közönséggel.

 

Előadások    -   További képek a rendezvényről

 

2014. március 26., Jászapáti

A Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében megvalósuló SH/8/1 Alapellátás-fejlesztési Modellprogram céljait, első eredményeit bemutató regionális nyitórendezvényre Jászapátiban került sor.  

 

 

 

 

Program    -    Előadások    -    További képek a rendezvényről

2013. július 3., Budapest

A MOM Kulturális Központban megrendezett ünnepélyes megnyitón Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár és Jean-Franҫois Paroz, Svájc magyarországi nagykövete, a társágazatok vezetői, az együttműködésben résztvevő konzorciumi partnerek, szakmai és civil szervezetek, döntéshozók, egészségpolitikusok, valamint a program során megalakult négy praxisközösség dolgozói jelenlétében mutatták be a programot. 

 

Program    -    Előadások    -    További képek a rendezvényről

alapel bwhozzajar bwminiszterelnokseg bw
A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg.
The project is supported by a grant from Switzerland through the Swiss Contribution.
www.svajcihozzajarulas.hu

Copyright © 2015 - Alapellátás-fejlesztési Modellprogram. Minden jog fenntartva!