header v2

yt iconfb icon

logo

 

 

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán kezdtem felsőfokú tanulmányaimat egészségügyi gondozás és prevenció szakon. 2011-ben szereztem meg diplomámat népegészségügyi ellenőrként (Bsc), majd a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem okleveles táplálkozástudományi szakemberként (Msc). 2013. július 15-től dolgozom a jelenlegi Országos Közegészségügyi Intézet keretein belül a Svájci Hozzájárulású Alapellátás-fejlesztési Modellprogram Jászapáti Praxisközösségének népegészségügyi koordinátoraként. Feladatom a Praxisközösség mindennapi életének szervezése, az önkormányzatokkal, nevelési-oktatási intézmények vezetőivel, civil szervezetekkel való kapcsolattartás, egészségfejlesztési színtérprogramok szervezése és kivitelezése. Munkám során folyamatos megújulásra, nagyfokú kreativitásra van szükség, így 4 év elteltével is kihívást jelent számomra.

2014. decemberétől 2015. júniusáig a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet TÁMOP 6.1.3.B-12 - Népegészségügyi kommunikáció fejlesztése elnevezésű projektjében helyi kommunikátorként tevékenykedtem.

Szívügyemnek tekintem az emlőrák és a méhnyakrák elleni küzdelmet, és igyekszem beépíteni minden Nő tudatába az önvizsgálat és a szűrővizsgálatok jelentőségét. A Modellprogramban eltöltött évek nem csak szakmai tapasztalatot adtak, emberileg is sok változást idéztek elő bennem.

 

alapel bwhozzajar bwminiszterelnokseg bw
A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg.
The project is supported by a grant from Switzerland through the Swiss Contribution.
www.svajcihozzajarulas.hu

Copyright © 2015 - Alapellátás-fejlesztési Modellprogram. Minden jog fenntartva!